MOVUB Champagnerally

Zaterdag 9 september 2023

Het is zover! Na 15 jaren strijkt de MOVUB gemeenschap opnieuw neer voor een gezellig weekendje in de Champagnestreek. Op het programma staat een autorally op zaterdag langsheen mooie baantjes en charmante dorpjes tussen de wijngaarden. Ondertussen zijn er enkele vraagjes op te lossen met prijzen voor de meest ludieke antwoorden en zijn er gezellige stopplaatsen voorzien langsheen het traject, met een natje en een droogje alsook een opdracht hier en daar.

Praktisch

Wij voorzien voor alle deelnemers verblijf in de streek van vrijdagavond 8 september tot zondag 10 september. Enkel de Rally meerijden is uiteraard mogelijk, maar om praktische redenen (afstand en de gezelligheid) is het aangeraden om gewoon de valiezen voor het weekend in te pakken.

Zaterdag na een laat ontbijt beginnen we aan onze queeste, het thema van deze tocht wordt u later nog meegedeeld.

Op zondag plannen we een groepsbezoek aan een (MO)VUB goedgezind huis voor een proeverij met uiteraard optie tot kopen, dat laatste dan wel op eigen kost! Prijzen hier variëren van een 16.5 euro voor een basis champagne tot een 23 euro voor de meer speciale cuvées. We geven het maar mee zodat u weet hoeveel kofferruimte vrij te houden!

Hotel en prijzen

Inbegrepen in de totaalprijs is de dubbele overnachting met ontbijt in het recent volledig vernieuwde hotel Les Grains d'Argent in Dizy, vlakbij Epernay.

Ook inbegrepen is de lunch zaterdagmiddag, alle aangelegenheden tijdens de Rally en het diner ’s avonds. De champagnetasting op zondagochtend is vrijblijvend en eveneens gratis.

MOVUB is géén profitorganisatie, wij moeten enkel zien dat we uit de kosten komen bij het organiseren van dergelijke events. De totaalprijs van het weekend bedraagt dan ook slechts 320 euro pp, uiteraard voorzien wij hiervan een fiscaal attest.

Er is ad hoc voorzien dat er al zeker 58 mensen meekunnen, eerst komen is eerst malen. In geval van een massale opkomst bekijken we alsnog of er extra plaatsen kunnen worden gecreëerd. 

INSCHRIJVINGSFORMULIER

(je krijgt na inschrijven binnen een redelijke termijn een persoonlijke mail op het aangegeven mail adres met bevestiging en te betalen factuur)
(kinderen meenemen? Kan zeker, contacteer eerst even de organisatie: steven.raeymaeckers@gmail.com)Privacyverklaring

Volgende persoonsgegevens worden door MOVUB vzw verzameld:

-          Namen en adressen van betalende leden en bestuursleden, vermits deze wettelijk jaarlijks moeten worden doorgegeven aan de Kamer van Koophandel te Brussel. Deze adressen worden bekomen via de bankuittreksels of bij inschrijving on site op het Lentesymposium. Deze worden min 5 jaar bewaard met oog op eventuele fiscale controle in een bestand van de penningmeester en enkel en alleen door hem gekend.

-          Email adressen van oud-afgestudeerde artsen en tandartsen VUB en andere collega’s werkzaam in het UZ Brussel, die zij persoonlijk hebben doorgegeven aan onze vereniging. Dit bestand wordt alleen gebruikt door onze webmaster om 4-5x/jaar de leden en oud-leden in te lichten over onze activiteiten en 1x/jaar uit te nodigen om hun jaarlijkse bijdrage te betalen, die gekoppeld is aan de inschrijving voor onze belangrijkste activiteit, het Lentesymposium Ethiek en Economie. Deze emailadressen worden bewaard max 10 jaar op de MOVUB-server en beheerd door de webmaster. Dit bestand wordt onder geen enkel beding doorgegeven aan derde partijen. 
25 Mei 2018