MOVUB RALLY - De "over en deur de schreve" Rally K3 2.0

ZATERDAG 7 SEPTEMBER 2024 om 9u (zo gewenst overnachting in Château Tilques opvrijdag 6/09 en zaterdag 7/09)

Van Kasteel tot Kasteel via Kanalen, Kusten en Kapen in regio "over de schreve" & Nord-Pas-de-Calais

 

- Start Château Tilques  (in Tilques haja natuurlijk)

- Overnachting (voor de rappe beslissers) op vrijdag en zaterdag.
Prijs bedraagt 345 euro en bevat uiteraard ook 2x ontbijt, middagmaal en diner op zaterdag en natjes en droogjes plus bezoeken tijdens de rally.
Is niét inbegrepen omwille van praktische bezwaren: avondeten op vrijdag, zelf te regelen.
Ouders die kinderen wensen mee te nemen, contacteren best de organisatie (stijn.halewyck@icloud.com) om te bekijken of een aangepaste prijs mogelijk is. Als kinderen nog in een schuif passen en eigen fles nuttigen, kan veel!

- Rally all-in: 60 euro (roadbook, middagmaal, drankje, bezoeken, receptie) - kinderen 40 euro pp

- Rally all-in met met 3-gangendiner zaterdagavond: 165 euro

Meer details over de verschillende formules: klik HIER

We cruisen ditmaal “over de schreve” & Nord-Pas-de-calais en tussen Cap Blanc-Nez en Gris-Nez. Zoals het een echte MOVUB-rally betaamt, vertrekken (en overnachten) we in een mooi kasteel - zoals het bij onze status past - en begeleiden we jullie op ludieke wijze doorheen een fantastische streek met veel geschiedenis waarbij je je collega’s eens op een andere manier leert kennen. De één als een opa/oma rijdende zondagsrijder, de ander als een op bloed beluste bijna-uit-de -bocht-gaande rallypiloot met onuitstaanbare winnaarsmentaliteit om uiteindelijk toch tesamen te eindigen en het glas te heffen op een geslaagde dag, desgewenst met een mooi uitgekiend 3-gangen menu met onaangepaste wijnen tegen belachelijk dure prijzen, die we gelukkig wel in onze
belastingen of KEWG kunnen steken.

InschrijvingsformulierPrivacyverklaring

Volgende persoonsgegevens worden door MOVUB vzw verzameld:

-          Namen en adressen van betalende leden en bestuursleden, vermits deze wettelijk jaarlijks moeten worden doorgegeven aan de Kamer van Koophandel te Brussel. Deze adressen worden bekomen via de bankuittreksels of bij inschrijving on site op het Lentesymposium. Deze worden min 5 jaar bewaard met oog op eventuele fiscale controle in een bestand van de penningmeester en enkel en alleen door hem gekend.

-          Email adressen van oud-afgestudeerde artsen en tandartsen VUB en andere collega’s werkzaam in het UZ Brussel, die zij persoonlijk hebben doorgegeven aan onze vereniging. Dit bestand wordt alleen gebruikt door onze webmaster om 4-5x/jaar de leden en oud-leden in te lichten over onze activiteiten en 1x/jaar uit te nodigen om hun jaarlijkse bijdrage te betalen, die gekoppeld is aan de inschrijving voor onze belangrijkste activiteit, het Lentesymposium Ethiek en Economie. Deze emailadressen worden bewaard max 10 jaar op de MOVUB-server en beheerd door de webmaster. Dit bestand wordt onder geen enkel beding doorgegeven aan derde partijen. 
25 Mei 2018