Rally 2022 - Grensoverschrijdend gedrag
Zaterdag 3 september

 
Beste Vrienden en leden van de MOVUB,
 
Het is weer zover: september is in aantocht en we hebben als afsluiter van een hopelijk enorm deugddoende zomer opnieuw de Rally in het verschiet!
Schrijf alvast zaterdag 3 september in de agenda, beter nog: schrijf je direct in via www.movub.com!
 
De Rally brengt ons dit jaar naar Kalmthout, alwaar de organisatoren ons grensoverschrijdend gedrag beloven. Zoals vanouds kan je inschrijven voor de Rally, maar ook voor het diner 's avonds en optioneel ook de overnachting in een charmant hotel (lees: wees er snel bij of dit laatste is misschien niet meer mogelijk!)
 
Geniet van de zomer en vergeet je dus zeker niet in te schrijven via: www.movub.com!!
 
Het MOVUB bestuur
De Organisatoren
 
 

Start:9u-9u30 te Kalmthout

Deelname  

MOVUB lid = 60€pp       
Niet-leden = 75€pp       
<16jaar = 20€pp

Speciale prijs voor GK-leden = 20€pp!!

Deelname is inclusief ontbijt + lunch + apéro bij prijsuitreiking.
Fiscaal attest wordt voorzien.

 
Mogelijkheid tot diner (+60€pp) of diner+overnachting (+140€pp) 

Nieuwjaarswensen

Beste MOVUB lid,

De afgelopen twee jaar waren... bevreemdend. Een virus dat eerst door vele experten nog werd weggezet als een banaliteit kreeg de hele wereld in de greep en legde onze maatschappij zoals we die kennen stil. Dat gold evenzeer voor het verenigingsleven; enkel werken leek wel nog toegestaan. Amusement en sociaal contact waren uit den boze. Gelukkig hebben vaccinaties intussen de situatie kunnen keren, al blijft het uiteraard moeilijk voorspellen wat de toekomst ons nog brengen zal.

Eén ding dat we wel hopen te kunnen voorspellen, is dat het Lentesymposium dit jaar opnieuw zal kunnen doorgaan. U zal nu eindelijk kunnen genieten van het programma dat u nog van ons te goed had. Dit samen met een goed glas nadien en het plezier nogmaals te kunnen klinken met vrienden en oude bekenden.
Schrijf dan ook alvast zeker zaterdag 26 maart 2022 in uw agenda, de affiche vindt u in bijlage.
Zoals steeds blijft dit een gratis event voor al onze leden. We vragen u wel in te schrijven op het formulier hierboven op de website. Dit is belangrijk om nadien de accreditatie te kunnen regelen.

Intussen wensen wij jullie allemaal een uiterst banaal 2022, dàt op zich zou al fantastisch zijn. Een jaar dat volledig in het teken staat van wat we vroeger als de normaalste zaak zouden hebben beschouwd: een leuk reisje, fijne momenten met vrienden, gelukkig zijn en een goede gezondheid!

Vergeet intussen niet uw lidgeld (50€) te betalen op ons bekende rekeningnummer, ttz BE86 0011 9731 4850 tav MOVUB vzw, Erf De Keyzer 35, 1652 Alsemberg

We zien jullie erg graag fysiek terug in maart!

Het MOVUB bestuur
 
 

Privacyverklaring

Volgende persoonsgegevens worden door MOVUB vzw verzameld:

-          Namen en adressen van betalende leden en bestuursleden, vermits deze wettelijk jaarlijks moeten worden doorgegeven aan de Kamer van Koophandel te Brussel. Deze adressen worden bekomen via de bankuittreksels of bij inschrijving on site op het Lentesymposium. Deze worden min 5 jaar bewaard met oog op eventuele fiscale controle in een bestand van de penningmeester en enkel en alleen door hem gekend.

-          Email adressen van oud-afgestudeerde artsen en tandartsen VUB en andere collega’s werkzaam in het UZ Brussel, die zij persoonlijk hebben doorgegeven aan onze vereniging. Dit bestand wordt alleen gebruikt door onze webmaster om 4-5x/jaar de leden en oud-leden in te lichten over onze activiteiten en 1x/jaar uit te nodigen om hun jaarlijkse bijdrage te betalen, die gekoppeld is aan de inschrijving voor onze belangrijkste activiteit, het Lentesymposium Ethiek en Economie. Deze emailadressen worden bewaard max 10 jaar op de MOVUB-server en beheerd door de webmaster. Dit bestand wordt onder geen enkel beding doorgegeven aan derde partijen. 
25 Mei 2018