MOVUB Wintersymposium Oostenrijk

6-10 maart 2024

 

VLUCHTINFORMATIE

06 maart 2024

BRU (Zav) - MUC 16u45 - 18u00 SN7057

10 maart 2024

MUC - BRU (Zav) 21u15 - 22u40 SN2648

 

HOTEL LEAMWIRT 4*

Laat u door onze keukenchef verwennen met regionale en internationale specialiteiten.

Het restaurant biedt plek aan 150 gasten

Ontdek 279 km pistenplezier in een van de beste skigebieden ter wereld, de Wilde Kaiser. Maak gebruik van de gratis skibus vanaf ons hotel en een speciale prijs voor het skidepot (€ 10,- p.p.p.w.) direct bij het dalstation in Hopfgarten.

Relax in onze wellnessafdeling met sauna, stoombad, solarium, infraroodkabine, massagebed en rustruimte, en het hele jaar door verwarmde buitenbad.

 

De gratis skibus (voor de deur!) brengt u 3km verder naar de gondelbaan in Hopfgarten.

Vliegen op Munchen (of Innsbruck) --> 2u rijden

 

SKIWELT WILDER KAISER OOSTENRIJK

Meer informatie over het skigebied:

114 km blauwe piste 120 km rode piste 36 km zwarte piste

33 sleepliften 33 zetelliften 17 cabines

De SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is één van de grootste en modernste skigebieden ter wereld en behoort tot de meest sneeuwzekere en veelzijdige wintersportgebieden van de Alpen. De 270km piste, 83 geavanceerde liften en kabelbanen en 80 authentieke berghutten en après-ski-gelegenheden zijn allen comfortabel bereikbaar vanuit de verschillende dorpjes waaronder onze verblijfplaats Hopfgarten/ Penningberg.

 

Door de skibusverbinding vanuit ons verblijfshotel (10’ naar Hopfgarten) blijft onze eigen bus hier niet ter plaatse. Skibus is uiteraard gratis inbegrepen in de skipas.

Prijs:
€ 1.525 per persoon in een gedeelde dubbele kamer
€ 1.675 per persoon in een single kamer

Deze prijs omvat

  • Vluchten Brussel - Munchen met taksen gekend op 26/09/2023.
  • Overnachtingen in Hotel Leamwirt 4* incl. gratis skibus naar de gondelbaan
  • Transfers, maaltijden en activiteiten zoals vermeld in het programma
  • Symposium
  • Begeleiding vanuit België

Inschrijvingen en alle verdere info: klik HIER


Privacyverklaring

Volgende persoonsgegevens worden door MOVUB vzw verzameld:

-          Namen en adressen van betalende leden en bestuursleden, vermits deze wettelijk jaarlijks moeten worden doorgegeven aan de Kamer van Koophandel te Brussel. Deze adressen worden bekomen via de bankuittreksels of bij inschrijving on site op het Lentesymposium. Deze worden min 5 jaar bewaard met oog op eventuele fiscale controle in een bestand van de penningmeester en enkel en alleen door hem gekend.

-          Email adressen van oud-afgestudeerde artsen en tandartsen VUB en andere collega’s werkzaam in het UZ Brussel, die zij persoonlijk hebben doorgegeven aan onze vereniging. Dit bestand wordt alleen gebruikt door onze webmaster om 4-5x/jaar de leden en oud-leden in te lichten over onze activiteiten en 1x/jaar uit te nodigen om hun jaarlijkse bijdrage te betalen, die gekoppeld is aan de inschrijving voor onze belangrijkste activiteit, het Lentesymposium Ethiek en Economie. Deze emailadressen worden bewaard max 10 jaar op de MOVUB-server en beheerd door de webmaster. Dit bestand wordt onder geen enkel beding doorgegeven aan derde partijen. 
25 Mei 2018